תל"פ
בית משפט השלום תל אביב - יפו
|
1502-09
24/11/2009
|
בפני השופט:
עידו דרויאן
|
- נגד - |
התובע:
אברהם מאיה
|
הנתבע:
פרקליטות מחוז ת"א - פלילי
|
|
החלטה
ודאי, שיש צדק רב בדבריו של התובע המלומד, הנסמך על דיווח שירות המבחן מיום 28.10.09.
עם זאת, נראה שבין שתי האפשרויות – מעצר בית וקהילה סגורה – האפשרות השניה היא הפוגענית פחות דווקא באינטרס הציבור, שכן נראה שהקהילה יכולה לספק הגנה טובה יותר מפני החשש שמא ישוב המבקש לסורו.
לפיכך, נעתר אני לבקשה:
המשיב ישאר במעצר בית כפי שנקבע בעבר, אולם מחר, 25.11.09, יעבור לקהילה הטיפולית "אילנות".
המשיב ישהה בקהילה הטיפולית ולא יצא ממנה, אלא באישור ברור בכתב של בית המשפט. אני מזהיר את המשיב, לבל יעז לצאת מהקהילה ללא אישור, ואם יורחק ממנה או יבקש לעזבה, יפנה קודם כל לבית המשפט לבל יעצר.
אם מסיבה כלשהי יוחלט על ידי האחראים בקהילה הטיפולית, שלא לקבל את המשיב לקהילה, ביום שנקבע לקליטתו, עליו לשוב מיד למעצר הבית בבית הוריו.
המשיב מוזהר כי אם יפר את תנאי השחרור ויעזוב את תחומי הקהילה ללא אישור בית המשפט, או יורחק ממנה – ייעצר מיד.
אם המשיב יעזוב את תחומי הקהילה, ללא רשות בית המשפט ובניגוד לכללי הקהילה, או יורחק מהקהילה על ידי הצוות - תדווח הקהילה מיידית למבקשת ולבית המשפט.
המזכירות תשלח עותק ההחלטה לקהילה הטיפולית "אילנות".
עותק ההחלטה יועבר לשירות המבחן.
ניתנה והודעה היום ז' כסלו תש"ע, 24/11/2009 במעמד הנוכחים.
עידו דרויאן, שופט
הוקלד על ידי: חן גוט
בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד
יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת